2014. november 14.

Visszavonták a Tilos Rádió frekvenciapályázatát elutasító végzést

Az NMHH a korábbi végzés formai kifogásait ítélte saját hatáskörben jogszerűtlennek, ezért azt visszavonta.

Az NMHH a korábbi végzés formai kifogásait ítélte saját hatáskörben jogszerűtlennek, ezért azt visszavonta.

A Tilos Rádió honlapján olvasható közlemény szerint a frekvenciapályázatukat elutasító médiatanácsi határozattal szembeni felülvizsgálati kérelmük eredményre vezetett: a Médiatanács újra napirendre vette az ügyet, saját hatáskörben megvizsgálta és visszavonta előző döntését. A szintén az oldalon olvasható visszavonó végzés értelmében az NMHH a pályázatnak azt az alaki hibáját vizsgálta újra, mely szerint az áthúzott, üres oldalak az elektronikusan beadott pályázati anyagban nem szerepeltek. Ennek kapcsán megállapította, hogy az hiánypótolható körbe tartozik, és ezért az előző végzés jogellenes. A banki fedezetigazolással kapcsolatos korábbi kifogásokra a vizsgálat ezt követően már nem terjedt ki.

Tulajdonost vált az Új szó és a Vasárnap

11 órája

A Penta csoport eladja a Petit Press kiadóban birtokolt részvényei egy részét, ugyanakkor a magyar lapok a Penta tulajdonában levő News and Media Holdinghoz kerülnek.

Indul a nevezés a Zöld Béka Díjért

16 órája

A díj amellett, hogy elismeri a legjobb fenntarthatósági jelentést készítő cégeket, kiváló lehetőség arra, hogy a társaságok felmérjék, hol tartanak a beszámoló készítésre vonatkozó uniós előírás teljesítésében.