2014. november 14.

Visszavonták a Tilos Rádió frekvenciapályázatát elutasító végzést

Az NMHH a korábbi végzés formai kifogásait ítélte saját hatáskörben jogszerűtlennek, ezért azt visszavonta.

Az NMHH a korábbi végzés formai kifogásait ítélte saját hatáskörben jogszerűtlennek, ezért azt visszavonta.

A Tilos Rádió honlapján olvasható közlemény szerint a frekvenciapályázatukat elutasító médiatanácsi határozattal szembeni felülvizsgálati kérelmük eredményre vezetett: a Médiatanács újra napirendre vette az ügyet, saját hatáskörben megvizsgálta és visszavonta előző döntését. A szintén az oldalon olvasható visszavonó végzés értelmében az NMHH a pályázatnak azt az alaki hibáját vizsgálta újra, mely szerint az áthúzott, üres oldalak az elektronikusan beadott pályázati anyagban nem szerepeltek. Ennek kapcsán megállapította, hogy az hiánypótolható körbe tartozik, és ezért az előző végzés jogellenes. A banki fedezetigazolással kapcsolatos korábbi kifogásokra a vizsgálat ezt követően már nem terjedt ki.

Új rekord a Sport TV-n

8 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

9 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.