2010. augusztus 06.

Viszi a pénzt a Playboy

Megint mínuszban zárt egy negyedévet a nyuszis férfilap. Se a saját televízió, se az internet nem hasít úgy, ahogy korábban várták.

Megint mínuszban zárt egy negyedévet a nyuszis férfilap. Se a saját televízió, se az internet nem hasít úgy, ahogy korábban várták.

Áprilistól június végéig 56 millió dollár folyt be a Playboy Enterprises kiadó kasszájába, ami kereken 10 százalékkal kevesebb, mint az előző év azonos időszakának bevétele. Csak takarékossági intézkedésekkel – köztük elbocsátásokkal - sikerült 5,4 millión tartani a veszteséget. (Egy éve még 8,7 milliós mínuszt termelt a társaság.)

Az 1953-ban indított, manapság mintegy negyven országban megjelenő havilapért ennek ellenére versenyt fut Hugh Hefner alapító és a rivális Penthouse-médiacsoport. Előbbi kivásárolná a tulajdonostársakat, utóbbi pedig rátenné a kezét a patinás márkára.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

7 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

14 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.