2011. január 06.

Vízkereszt. Vagy amit akartok.

Ma kezdődik a farsangi időszak. A jeles nap alkalmából a Médiapiac is elkészítette a 2011-es évre vonatkozó prognózisát.

Vízkereszt hagyományosan a farsangi időszak kezdete. A jeles nap alkalmából a Médiapiac is elkészítette a 2011-es évre vonatkozó prognózisát. Januárban Németh Sándor és Seress Rezső tévéműsort indít Szomorú vasárnap címmel. Műsorvezetőnek Marozsán Erikát kérik fel, akiről később mindketten úgy nyilatkoznak: szúrnám. Februárban ...

Januárban Németh Sándor és Seress Rezső tévéműsort indít Szomorú vasárnap címmel. Műsorvezetőnek Marozsán Erikát kérik fel, akiről később mindketten úgy nyilatkoznak: szúrnám.

Februárban a Magyar Lapkiadók Egyesülete javaslatot dolgoz ki arra vonatkozóan, hogy 2014-ig minden érettségiző tanuljon meg írni-olvasni. A projektet mind az oktatási tárca, mind a pedagógustársadalom mély szkepszissel fogadja.

Márciusban Schmitt Pál köztársasági elnök javaslatára bekerül az Alkotmányba, hogy aki nem beszéli szépen az édes anyanyelvünket, azt lökjük le a padlóla, de nagyon dulván. Visszaesőknek százszor le kell írniuk, hogy „Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!”. A lapokban megjelenő salytóhubákat az NMHH is mély megrendeléssel fogadja.

Áprilisban a 168Óra tudatja az olvasókkal, hogy immár 2 926 243 napja nem tudjuk, ki lőtte hátba Ötzit, az alpesi jégembert.

Májusban Lázár János ötvenmilliárd kattintásért eladja a Parlamentet a Generál Médiának. Az ellenzék tiltakozásul átvonul a Club Tihanyba, és ott alternatív bulit tart, ahová nem hívják meg Holman Endrét.

Júniusban az épülő négyes metróról kiderül, hogy feltűnően hasonlít egy cash and carry áruházra, ezért a nevét négyes Metropolra kell változtatni.

Júliusban fertőző betegség söpör végig a Heti Válasz szerkesztőségén, amelynek hatására a lázas munkatársak közös blogot indítanak Sólyom for president címmel. De később erős antibiotikumos kezelés hatására mindannyian meggyógyulnak.

Augusztusban Tóta W. Árpád megtér, végigjárja az El Caminót, aztán mekkai zarándoklatot tervez.

Szeptemberben ünnepélyes keretek között elindul a századik magyar sportcsatorna.

Októberben Bayer Zsolt családostól Bratislavába emigrál, és műsort indít Mélyszlovák címmel.

Novemberben a Kurucinfo szerkesztői közzéteszik a saját nevüket és telefonszámukat.

Decemberben pártunk és kormányunk végre visszanyeri a humorérzékét. Az erről szóló sajtóközleményt Hoffman Rózsa személyesen küldi ki, de a Hírcsárda nem meri leközölni.

A tavalyi választási kampány hatására ragaszkodunk ahhoz, hogy az év 13. hónapjára is adjunk előrejelzést: Berényi Konrád szűk baráti körben bevallja, hogy a blogját másoknak írja. Nyilvánosan azonban továbbra is csökönyösen tagad.

Sőt, a 14. havi prognózisról sem vagyunk hajlandóak lemondani: A KDNP javaslatára eltiltják a vasárnapi munkavégzéstől a plébánosokat.

Előrejelzéseink pontosságát jövő januárban ellenőrizhetik a tisztelt olvasók. De már most leszögezzük, hogy a szerkesztőség nem ért egyet a saját véleményével, és egyébként is minden le fogunk tagadni.