2012. február 08.

Vizsgálják az Eurovíziós Dalfesztivál SMS-szavazását

A műsor első elődöntője után érkezett nézői panasz a hírközlési biztoshoz, aki ennek nyomán vizsgálatot indított.

A műsor első elődöntője után érkezett nézői panasz a hírközlési biztoshoz, aki ennek nyomán vizsgálatot indított.

Egyeztetési eljárást kezdeményezett dr. Bodonovich Jenő média- és hírközlési biztos A Dal, azaz az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójának SMS-szavazása kapcsán.

A műsor első elődöntője után fordult egy néző panasszal a biztoshoz. Azt jelezte, hogy még a szavazási idő alatt küldött SMS-eket, a szolgáltató mégis azt jelezte, hogy a kézbesítés sikertelen. Később más bejelentők is hasonló hibákat jeleztek.

Bodonovich vizsgálódott már hasonló ügyekben, akkor azonban a kereskedelmi tévék szavazásos adásait vették górcső alá. A mostani eljárás keretében a köztévétől kér adatokat a szavazás eredményére, menetére vonatkozóan, s a médiaszolgáltatóval közösen vizsgálják a panaszokat.

Címkék: Bodonovich MTV mtva nmhh

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.