2012. február 08.

Vizsgálják az Eurovíziós Dalfesztivál SMS-szavazását

A műsor első elődöntője után érkezett nézői panasz a hírközlési biztoshoz, aki ennek nyomán vizsgálatot indított.

A műsor első elődöntője után érkezett nézői panasz a hírközlési biztoshoz, aki ennek nyomán vizsgálatot indított.

Egyeztetési eljárást kezdeményezett dr. Bodonovich Jenő média- és hírközlési biztos A Dal, azaz az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójának SMS-szavazása kapcsán.

A műsor első elődöntője után fordult egy néző panasszal a biztoshoz. Azt jelezte, hogy még a szavazási idő alatt küldött SMS-eket, a szolgáltató mégis azt jelezte, hogy a kézbesítés sikertelen. Később más bejelentők is hasonló hibákat jeleztek.

Bodonovich vizsgálódott már hasonló ügyekben, akkor azonban a kereskedelmi tévék szavazásos adásait vették górcső alá. A mostani eljárás keretében a köztévétől kér adatokat a szavazás eredményére, menetére vonatkozóan, s a médiaszolgáltatóval közösen vizsgálják a panaszokat.

Címkék: Bodonovich MTV mtva nmhh

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

4 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

7 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.