2014. március 04.

Voda-roham

A negyedik generációs mobiltechnológia segítségével akarja két vállra fejtetni riválisait a brit távközlési társaság; nyárra itt az új rendszer.

A negyedik generációs mobiltechnológia segítségével akarja két vállra fejtetni riválisait a brit távközlési társaság; nyárra itt az új rendszer.

A Vodafone a világ legnagyobb LTE-hálózatának létrehozására készül azzal az egyszerű megoldással, hogy összekapcsolja 18 országban meglévő struktúráit egy negyedik generációs roaming-rendszer segítségével. Az adatforgalmi díjak pedig megegyeznek a 3G-hálózatok roaming-tarifáival. Azaz kiterjesztik a most Görög-, Olasz-, Spanyolország, Portugália és Románia között működő megoldást újabb államokra.

Magyarország sajnos nem került bele az idén nyárra kialakítandó hálózatba, szemben például Dél-Koreával, Japánnal, Szingapúrral vagy Svájccal. A rendszerbe berántott másik szomszédos állam Ausztria lesz – tudhatjuk meg a Vodafone közleményéből.

Lezárult az AranyCORE zenebajnokság

10 perce

A Foreland lett a zenebajnokság legnépszerűbb zenekara. A zsűri első helyezettje a Fák Alatt Zenekar, a különdíjat pedig az Evilági Zenekar veheti majd át. A zsűri és a közönség összesen 65 dal közül választhatott.

Aranyeső a Viasat Worldnél

19 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.