2014. március 05.

Vodafone: madridi csapásmérés

Jó előre megdolgozza a spanyol piacot a brit távközlési óriás, noha még az sem biztos, hogy a tervezett nagybevásárlását lezavarhatja.

Jó előre megdolgozza a spanyol piacot a brit távközlési óriás, noha még az sem biztos, hogy a tervezett nagybevásárlását lezavarhatja.

A Vodafone ugyanis bepanaszolta a globális érdekeltségi körrel bíró helyi Telefónica-konszernt: piaci helyzetét felhasználva tesz annak érdekében, hogy ne léphessenek színre újabb telefon-, tévé- és internet-szolgáltatók az országban. Érveik között szerepelt, hogy a Jazztel felvásárlásával a helyi optikaikábel-piac megkerülhetetlen szereplőjévé válna a Telefónica.

A Vodafone aggódása akár azzal is magyarázható, hogy nemrég ajánlatot tettek a legnagyobb helyi kábelcégre. Az Ono felvásárlása azonban már csak azért sem biztos, mert a menedzsment továbbra is a tőzsdére lépést támogatja.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.