2013. március 08.

Webshopot indított a NoSalty

Minőségi konyhai eszközöket és kiegészítőket is kínál a főzni és sütni vágyóknak a gasztromagazin.

A NoSalty.hu recepttár és gasztromagazin nemrég útjára indította internetes áruházát, hogy ne csak receptjeivel, hanem minőségi konyhai eszközeivel és kiegészítőivel is segítse a főzni és sütni vágyókat.

Ha megvan a tökéletes recept, már csak a megfelelő eszközök kellenek, hogy ízletes fogásokat készíthessünk otthon. Ebben segít a NoSalty Webshop, legyen szó muffinsütésről, egyedi bonbonok készítéséről, vagy akár egy könnyű saláta elkészítéséről. A praktikus konyhai eszközök mellett egyedi tartók és tárolók közül is válogathatunk, illetve megtalálhatók a NoSalty.hu saját márkás termékei is; a NoSalty Reisenthel bevásárlótáska és kötény, melyek jó ajándékok is lehetnek.

A gasztromagazin felhasználóinak nem kell az új felületen ismét regisztrálniuk, könnyedén be tudnak lépni a már meglévő felhasználónevükkel és jelszavukkal.

A webshopot a BIG FISH Internet-technológiai Kft. fejlesztette le és üzemelteti. A Big Fish Kft. 2013-tól nemcsak a NoSalty Webshop fejlesztője, hanem a NoSalty.hu weboldalé is.

A webshop üzemeltetőinek ígérete szerint kínálata folyamatosan bővül majd, hogy minél szélesebb választékkal segítse a mindennapi sütés-főzést és az ünnepi készülődést.

A NoSalty.hu 2008-as megalapítása óta az egyik leggyorsabban fejlődő gasztroközösség, 2010 óta megháromszorozta látogatói számát. A NoSalty.hu 2013 februárjában 1 millió 180 ezer egyedi látogatójával és közel 27 millió oldalletöltésével a piacvezető recept és gasztrooldal és a 4. Legnézettebb magyar női weboldal a Gemius adatai alapján.

Címkék: nosalty.hu webshop