2017. június 08.

Weisz Fanni első rádióinterjúja a Class FM-en

Weisz Fanni hallássérült modell adott interjút kedd reggel a Morning Show műsorvezetőinek.

A hallássérült modell elmondása szerint leginkább a nyelvjel híve, mert bár képes arra, hogy szavakat formáljon, de nagyon nem érzi komfortosan magát ezekben a szituációkban.

„Nem szeretek annyira beszélni, mert nem érzem magam biztonságban. A csend a világom és a jelnyelv. Én úgy érzem, hogy nem tudok szépen ragozni, és félek, hogy emiatt kinevetnek és butának néznek. Összetörnék, ha ez így lenne” - mondta Fanni, akit párja, Hajmási Péter Pál is elkísért az interjúra.

Stohl András kérdésére Fanni elmondta, hogy a hallássérülésének köszönhetően az artikuláció és a nonverbális kommunikáció segítségével egy beszélgetés során képes a szavak mögé látni.

„Sokkal többet látok annál, amit mások csak mondanak” - osztotta meg Fanni, aki ált már fel olyan tárgyalásról, ahol a másik fél mozdulatai alapján azt érezte, hogy nem elég megbízható az illető.

Weisz Fanni a három műsorvezető természetét is hamar kielemezte. Egyedül akkor érzi magát nehezebb helyzetben, ha bajszos emberrel kell kommunikálnia, mert ott korlátozottak a lehetőségei, de általánosságban úgy érzi, hogy egy nagydumás férfi nem tudná őt megvezetni.

A modell a Morning Show hallgatóinak villámkérdéseire is válaszolt, így elmondta, hogy a legnemesebb gesztus szerinte az őszinteség, cica lenne, ha egy szabadon választott állat lehetne, és halló társaihoz hasonlóan ő is szokott énekelni a zuhany alatt.