2013. március 19.

Wifi-t minden németnek!

Új módszerrel adna gyorsan kiépíthető és költséghatékony eszközt felhasználói kezébe a legnagyobb németországi távközlési konglomerátum.

Új módszerrel adna gyorsan kiépíthető és költséghatékony eszközt felhasználói kezébe a legnagyobb németországi távközlési konglomerátum.

Rene Obermann konszernfőnök a hannoveri CeBiten jelentette be, hogy új partnerrel dolgoznak össze, mégpedig a Fon wifi-operátorral. A menedzser szerint az összeborulás remekül illeszkedik a Deutsche Telekom expanziós terveibe, ugyanakkor hozzájárul ahhoz, hogy minél rugalmasabban felelhessenek meg az okostelefonok és a táblagépek terjedése által alaposan megnövelt adatforgalom követelményeinek.

A madridi székhelyű Fon szolgáltatásának lényege, hogy hotspotjaikon akkora sávszélességet kínálnak, ami a mobilinternetnél jóval gyorsabb le- és feltöltést tesz lehetővé. Mégpedig saját hálózat építése nélkül: aki ugyanis saját hazai routerére ráengedi a többi Fon-ügyfelet, az máshol szintén költségmentesen használhatja a rendszert.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

2 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

9 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.