2010. június 04.

Yacht Magazin: új kapitány

Új ember állt a klthavonta, ötezer példányban megjelenő Yacht Magazin kapitányi hídjára – közölte a HVG Kiadó Zrt. pénteken.

Új ember állt a klthavonta, ötezer példányban megjelenő Yacht Magazin kapitányi hídjára – közölte a HVG Kiadó Zrt. pénteken.

A poszton Gerő Andrást váltó Borbély Ferenc a Magyar Rádió pécsi stúdiójában kezdte karrierjét, majd a Petőfi rádióban, az 5. sebesség szerkesztő-riportereként dolgozott, majd 8 évig volt az Est FM/Rádió Cafe/Klubrádiónál a Hátszél vitorlásmagazin szerkesztő-műsorvezetője.

Hosszabb ideje saját filmprodukciós irodát vezet, legutóbb az isztanbuli Történelemi Hajók Regattájáról készített filmet. 1988 óta vitorlázik, és ezalatt 15 magyar bajnoki helyezést ért el, 1996--1997-ben pedig a Hongkong Challenge Földkerülő vitorlásverseny győztes magyar csapatának szakaszrésztvevője volt. 2001-ben az ARC vitorlásversenyen az első magyar versenycsapat tagjaként átkelt az Atlanti-óceánon, ezenkívül két alkalommal vett részt az Antigua sailing weeken.

Címkék: önéletrajz sport

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.