2012. március 06.

Zágrábi VOD-premier

Új szolgáltatással próbál további előfizetőket nyerni a legnagyobb horvátországi kábelszolgáltató, amely ezzel úttörő is lesz odahaza.

Új szolgáltatással próbál további előfizetőket nyerni a legnagyobb horvátországi kábelszolgáltató, amely ezzel úttörő is lesz odahaza.

A B.net nem hoz merőben újat a piacra, csupán tavaly decemberben indított VOD-szolgáltatását fejeli meg egy új módozattal. Ebben nem műsoronként csilingel a kassza, hanem havi előfizetéses rendszerben. A tartalom nagyjából ugyanaz: prémium műsorok, gyerekeknek szóló produkciók, filmklasszikusok és a legújabb videoklipek. A B.net Videoklub az első ilyen platform Horvátországban.

Az új szolgáltatás havi 50 kunás – kétezer forintos ára – eltörpül ahhoz képest, hogy az egyedi letöltések díja esetenként ennek a summának az egyharmadát is elérheti a cégnél. A B.net a tavalyi évet közel 144 ezer előfizetővel zárta.

Legendás rockerek A Dal színpadán

10 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

11 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.