2012. március 06.

Zágrábi VOD-premier

Új szolgáltatással próbál további előfizetőket nyerni a legnagyobb horvátországi kábelszolgáltató, amely ezzel úttörő is lesz odahaza.

Új szolgáltatással próbál további előfizetőket nyerni a legnagyobb horvátországi kábelszolgáltató, amely ezzel úttörő is lesz odahaza.

A B.net nem hoz merőben újat a piacra, csupán tavaly decemberben indított VOD-szolgáltatását fejeli meg egy új módozattal. Ebben nem műsoronként csilingel a kassza, hanem havi előfizetéses rendszerben. A tartalom nagyjából ugyanaz: prémium műsorok, gyerekeknek szóló produkciók, filmklasszikusok és a legújabb videoklipek. A B.net Videoklub az első ilyen platform Horvátországban.

Az új szolgáltatás havi 50 kunás – kétezer forintos ára – eltörpül ahhoz képest, hogy az egyedi letöltések díja esetenként ennek a summának az egyharmadát is elérheti a cégnél. A B.net a tavalyi évet közel 144 ezer előfizetővel zárta.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

3 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.