2010. szeptember 07.

Zeneblog kerestetik

Elég kétezer karaktert a számítógépbe pötyögni ahhoz, hogy jelöltet állíthassunk a Zene.hu első blogversenyében.

Elég kétezer karaktert a számítógépbe pötyögni ahhoz, hogy jelöltet állíthassunk a Zene.hu első blogversenyében.

Az első körben blog javaslatokat várunk egy 2000 karakteres bemutatás formájában. Valamennyi - minimum 25 normális bejegyzés tartalmazó - blogról bemutatkozó anyagot közlünk. A versenyben kizárólag zenei témákkal rendszeresen foglalkozó blogokat várunk – olvasható a portálon. A kialakult mezőnyből azon oldalak jutnak a legjobb 10 közé, azaz a döntőbe, amelyek bemutatkozóját a legtöbben olvasták el, illetve amelyekre a legtöbben voksoltak a megjelenést követő egy hétben. A győztes az a blog lesz, amelyre a döntőben a legtöbb olvasó szavaz.

Az utolsó körben egy IP-címről egy voksot fogadunk el, illetve mindent elkövetünk, hogy a győztes ne kerüljön jogosulatlan előnyhöz - írják a szervezők. A legnépszerűbb blog szerkesztője CD-csomagot és 300 ezer forint értékű promóciós lehetőséget nyer, melyet arra használhat fel, hogy oldalát a zene.hu-n népszerűsítse.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

1 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.