2011. szeptember 06.

Zenei alkalmazást fejlesztett a 3G Multimédia

A projekten két évig dolgoztak a Mobilitás és Multimédia Klaszter keretében és katalizálásával.

A projekten két évig dolgoztak a Mobilitás és Multimédia Klaszter keretében és katalizálásával.

Lezárult a 3G Multimédia KMOP-1.1.3/A-08-2009-0003 Új Széchenyi Terv projektjének fejlesztési fázisa, amely két évig tartott. Ez az első termék, ami a Mobilitás és Multimédia Klaszter keretében jött létre.

A végtermék egy multimédiás alkalmazáscsomag, ami nagyszámú egyidejű felhasználó realtime, stream zenei tartalommal történő kiszolgálására alkalmas. Az applikáció fut iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry és Symbian környezetben is.

"Olyan problémát oldunk meg, amely elsőre könnyűnek hangzik: zenét akarok hallgatni. Mindent, mindig, mindenhol, kényelmesen, mégis csak nekem. Úgy hisszük, hogy világszínvonalú megoldást készítettünk, mellyel ügyfeleink még idén emberek milliót szolgálják majd ki több kontinensen" - nyilatkozta Sziklay-Pap Ferenc ügyvezető.

A 3G Multimédia a projekt keretében több, nem szorosan üzleti jellegű kötelezettségvállalást is tett, ilyen az esélyegyenlőség elősegítése, a nők kiemelt foglalkoztatása, a családbarát és egészséges munkahely kialakítása, illetve a fenntartható fejlődést szolgáló tervezési eljárások használata is.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.