2013. november 18.

Zenei csatorna a Magyar Telekomnál

Klasszikus zenét kínálnak a nézőknek a jövő év elejétől.

Klasszikus zenét kínálnak a nézőknek a jövő év elejétől.

A komolyzenét kínáló Unitel Classicával bővül a Magyar Telekom műsorkínálata 2014 januárjától. A csatorna a magyar piacon eleinte kizárólag a Telekom interaktív tévé (IPTV, Interaktív Sat TV) szolgáltatásain lesz elérhető. A tévé önállóan is előfizethető lesz, illetve a Pulse minicsomagba is bekerül, a Mezzo helyére.

Az Unitel Classicát Herbert von Karajan alapította 1996-ban, és kínálatában többek között a Salzburgi Fesztivál, a Metropolitan Opera, a Berlini Állami Operaház, a Müncheni Filharmonikusok, a Veronai Aréna, a Bécsi Filharmonikusok és a Palau de les Arts Reina koncertjei láthatók. Ezek mellett a híres zeneszerzők, karmesterek és zenészek évfordulói kapcsán készített tematikus blokkokat és élő közvetítéseket is adnak.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.