2013. november 18.

Zenei csatorna a Magyar Telekomnál

Klasszikus zenét kínálnak a nézőknek a jövő év elejétől.

Klasszikus zenét kínálnak a nézőknek a jövő év elejétől.

A komolyzenét kínáló Unitel Classicával bővül a Magyar Telekom műsorkínálata 2014 januárjától. A csatorna a magyar piacon eleinte kizárólag a Telekom interaktív tévé (IPTV, Interaktív Sat TV) szolgáltatásain lesz elérhető. A tévé önállóan is előfizethető lesz, illetve a Pulse minicsomagba is bekerül, a Mezzo helyére.

Az Unitel Classicát Herbert von Karajan alapította 1996-ban, és kínálatában többek között a Salzburgi Fesztivál, a Metropolitan Opera, a Berlini Állami Operaház, a Müncheni Filharmonikusok, a Veronai Aréna, a Bécsi Filharmonikusok és a Palau de les Arts Reina koncertjei láthatók. Ezek mellett a híres zeneszerzők, karmesterek és zenészek évfordulói kapcsán készített tematikus blokkokat és élő közvetítéseket is adnak.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

4 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

10 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.