2013. február 13.

Zsetonos Amazon

Hamarosan új megoldással jelentkezik a könyvkereskedőből mára mindent tartó elektronikus nagyáruházzá bővült amerikai cég.

Hamarosan új megoldással jelentkezik a könyvkereskedőből mára mindent tartó elektronikus nagyáruházzá bővült amerikai cég.

Paul Ryder, az Amazon alkalmazásokért és játékokért felelős alelnöke nemrég bejelentette: házon belül oldja meg a letöltésekért való fizetéssel kapcsolatos problémákat. Nemsokára – a tervek szerint májusban – bevezetik ugyanis saját fizetőeszközüket.

Az (egyelőre) Amazon Coin névre hallgató virtuális valuta arra szolgál majd, hogy az ügyfél könnyen, gyorsan fizethessen a kívánt online termékért. Az ár 70 százaléka pedig azonmód csilingel a játék vagy alkalmazás fejlesztőjének kasszájában.

Az Amazon azt tervezi, hogy több tízmillió dollár értékben ad grátisz kuponokat ügyfeleinek, hogy ezzel vezesse majd be a piacra új szolgáltatását.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

9 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.