2010. június 07.

Zsidózással nyugdíjba

Szolid zsidózásnak ítélt kijelentése után nyugdíjazta munkaadója a Fehér Ház média-nagyasszonyának tartott Helen Thomast.

Szolid zsidózásnak ítélt kijelentése után nyugdíjazta munkaadója a Fehér Ház média-nagyasszonyának tartott Helen Thomast.

Az egyébként liberálisnak mondott, kilencvenedik évéhez közeledő hölgy a gázai „segélyflotta” elleni akció kapcsán pöccenhetett be. Nem is kicsit; legalábbis erre enged következtetni, hogy azt mondta: menjenek a zsidók a fenébe Izraelből, „haza”, Lengyel- vagy Németországba, Amerikába vagy bárhova máshová.

A megnyilatkozás elemi szintű felháborodást váltott ki az Egyesült Államok politikai elitjében; az éltes szakíró munkaadója, a Hearst-médiacsoport végülma jelentette be, hogy nyugállományba vonul a washingtoni veterán, aki hat évtizeden át tíz amerikai elnök mindennapjait követhette szemmel.

Még az sem segített rajta, hogy saját honlapján röviden bocsánatot kért a történtekért.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.