2010. június 07.

Zsidózással nyugdíjba

Szolid zsidózásnak ítélt kijelentése után nyugdíjazta munkaadója a Fehér Ház média-nagyasszonyának tartott Helen Thomast.

Szolid zsidózásnak ítélt kijelentése után nyugdíjazta munkaadója a Fehér Ház média-nagyasszonyának tartott Helen Thomast.

Az egyébként liberálisnak mondott, kilencvenedik évéhez közeledő hölgy a gázai „segélyflotta” elleni akció kapcsán pöccenhetett be. Nem is kicsit; legalábbis erre enged következtetni, hogy azt mondta: menjenek a zsidók a fenébe Izraelből, „haza”, Lengyel- vagy Németországba, Amerikába vagy bárhova máshová.

A megnyilatkozás elemi szintű felháborodást váltott ki az Egyesült Államok politikai elitjében; az éltes szakíró munkaadója, a Hearst-médiacsoport végülma jelentette be, hogy nyugállományba vonul a washingtoni veterán, aki hat évtizeden át tíz amerikai elnök mindennapjait követhette szemmel.

Még az sem segített rajta, hogy saját honlapján röviden bocsánatot kért a történtekért.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.