2010. augusztus 24.

Álláskeresés mobillal

Már mobillal és iPhone-nal is lehetséges az álláskeresés a profession.hu-n egy ingyenesen elérhető szolgáltatással.

Már mobillal és iPhone-nal is lehetséges az álláskeresés a profession.hu-n.

Ingyenesen elérhető és szinte minden munkavállaló számára leegyszerűsíti az álláskeresést a Profession.hu, Magyarország piacvezető állásportáljának két új mobilterméke. A mobiltelefonokra optimaliázált mobilwebsite és az iPhone alkalmazás egy időben jelenik meg, így az álláskereső portál elérhetővé válik lényegében bármilyen mobillal rendelkező munkavállaló, vagy éppen iPhone-felhasználó számára – közölte a cég.

Tájékoztatásuk szerint az alkalmazások mindazt biztosítják, amit a hagyományos website: kulcsszó, pozíció vagy akár helység alapján is kereshetnek az állások között a munkavállalók. A szabad állások természetesen munkaterületenként csoportosítva is megtalálhatóak. Az összetett kereső használatával pedig részletes, személyre szabott keresések menthetőek el, azaz elég csak egy alkalommal beállítani a kívánt paramétereket, utána két kattintással lekérhetők a legfrissebb, testre szabott ajánlatok.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

17 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.