2014. április 01.

Állatos Magazin! Interaktivitás! Ezt Látnod Kell!

Animal Planet néven új, gyerekeknek szóló ismeretterjesztő lap indul. Az első lapszám címlapja egy applikáció segítségével életre kelthető.

Animal Planet néven új, gyerekeknek szóló ismeretterjesztő lap indul. Az első lapszám címlapja egy applikáció segítségével életre kelthető.

Az Animal Planet Magazin látványos és informatív kiterjesztése a Discovery Communications Animal Planet csatornájának. A magazin célja, hogy bemutassa és megszerettesse olvasóival a Föld állatvilágát. A magazin 6-14 év közötti általános iskolás gyerekeknek szól, akik aktívak, kreatívak, szeretik a felfedezéseket és érdeklődnek a természettudományok iránt.

A prémium kategóriás magazin magyarországi kiadója a Formatex Kft. 20 éves múlttal rendelkezik a játékpiacon. „A lapkiadás nem áll tőlünk távol, hiszen a Bakugan, a Trash Pack és a Játéksziget magazinok is hozzánk köthetőek. A piac, a szülők és a gyerekek igényeit felmérve felismertük, hogy szükség van egy ismeretterjesztő, elsősorban az állatvilágot bemutató, interaktív magazinra, így az Animal Planet egy hiánypótló termék a hazai piacon ”- hangsúlyozta Borhi János, a Formatex Kft. ügyvezető igazgatója.

A magazin nagy hangsúlyt fektet az oktatásra és a környezettudatosságra is. Az állandó, informatív rovatai mellett fotó- és rajzpályázatokkal, valamint folyamatos nyereményjátékokkal igyekszik elérni, hogy a fiatalok aktívak legyenek, megmutassák saját magukat és kifejezzék kreativitásukat.

Az első szám különlegessége, hogy egy applikáció segítségével megeleveníthető a címlapon látható tigris. A lapkiadó a hirdetőinek is biztosítja a lehetőséget, hogy a papír alapú reklámjaikat interaktívvá tegyék.

Az Animal Planet Magazin minden hónapban 40+4 oldalon, 22.000 példányban, 890 Ft-os áron jelenik meg.