2014. január 21.

Álomévet zárt a Huawei

Válságmentes időkben is sokan megirigyelnék a kínai eszközgyártó működési eredményének növekedését. A titok nem az eladások megugrásában rejlik.

Válságmentes időkben is sokan megirigyelnék a kínai eszközgyártó működési eredményének növekedését. A titok nem az eladások megugrásában rejlik.

A társaság által közölt adatok alapján a profit valahol 28,6 és 29,4 milliárd jüan (3,4-3,5 milliárd euró) körül alakul, szemben a 2012-re kimutatott 19,96 milliárddal. A közel ötven százalékos emelkedést úgy sikerült elérni, hogy a Huawei globális árbevétele alig 8-9 százalékkal, 238-240 milliárd jüanra bővült. Az eredmények ilyetén javulását a társaság a hatékonyság növelésének, a belső menedzsment és a működési költségek redukálásának tulajdonítja.

Ennek eleme volt a Huawei cégvezetésének átszervezése, valamint számos belső tréningprogram indítása – tudatta a cég, amely az elmúlt tíz évben mintegy 18,5 milliárd eurónyit fordított kutatás-fejlesztésre, a következő öt esztendőben pedig közel félmilliárd eurót fektet az ötödik generációs mobiltechnológiával kapcsolatos projektekbe.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.