2012. december 06.

Álommeló-roham

A Bónusz Brigád profi szolgáltatás-tesztelő állására összesen közel 500 pályázat érkezett, ezek közül 352 felelt meg a kiírási feltételeknek.

A Bónusz Brigád profi szolgáltatás-tesztelő állására összesen közel 500 pályázat érkezett, ezek közül 352 felelt meg a kiírási feltételeknek.

Lezárult az Álommeló pályázat első fordulója. A Bónusz Brigád profi szolgáltatás-tesztelő állására összesen közel 500 pályázat érkezett, ezek közül 352 felelt meg a kiírási feltételeknek. A beküldött videók hossza összesen 18 órányi YouTube tartalmat generált, amelyben híres emberek, zenészek, bloggerek és újságírók is szerepelnek. Az ország egész területéről érkeztek videók, sőt pályáztak Peruból, New Yorkból, Londonból és Szlovákiából is, és néhány Magyarországon élő külföldi jelölt is harcba szállt az álomállásért. Az Álommeló.hu weboldalt mindeközben az Év kreatív megoldásának választották Az Év Honlapja 2012 díjkiosztón.

„Számítottunk a Brigádtagok kreativitására, a rengeteg jelentkező és a szokatlan, egyedi megoldások szerencsére sok meglepetést okoztak és gyakran mosolyt csaltak az arcunkra. Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan láttak fantáziát az Álommelóban.” – nyilatkozott Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapító-tulajdonosa. „Van olyan pályamű, amit eddig már több mint 27 ezren láttak. A leghosszabb feltöltött videó majdnem 17 perces, míg a legrövidebb 6 másodperces, átlagosan 2 percben próbáltak meggyőzni minket a jelentkezők ”- tette hozzá.

A pályázók között fiatalok, idősebbek, anyukák, családapák, énekes, színész, televíziós rendező is akad, de jelentkezett korábbi reality show nyertes VV Milo, az Index.hu korábbi főszerkesztő-helyettese, Tevan Imre és a neves gasztroblogger, Jókuti András is. Volt olyan pályázó, aki mellett Bródy János és Zorán korteskedett, és olyan is, aki egyáltalán nem akarja megkapni az álommelót.

A beküldött pályázatok itt megtekinthetőek. További részletek az Álommeló blogon.