2013. június 06.

Árvízi hírek

Minden idők legnagyobb árvize közelít. A nem kívánt rekord a médiában is visszatükröződik.

Minden idők legnagyobb árvize közelít. A nem kívánt rekord a médiában is visszatükröződik.

Valamennyi televízió hírműsoraiban az árvízi helyzetről szóló híradásoké a vezető szerep. Az OzoneNetwork tévé már óránként jelentkező rendkívüli árvízi híradót ad. A műsorban beszámolnak a védekezési munkálatokról, megmutatják a legkritikusabb helyszíneket, és rengeteg hasznos információt nyújtanak a nézőknek és az esetleges önkénteseknek. A rendkívüli híradó minden egész órát megelőző percekben kerül adásba, és várhatóan egy hétig lesz képernyőn. Az éppen adásba kerülő műsort az ozonenetwork.hu weboldalán is meg lehet nézni.

Az árvíz elleni védekezés és a károsultak megsegítése ugyancsak kiemelt kommunikációs témává vált. Így például a Design Terminal, amely a Central European Fashion Days teljes jegybevételével hátrányos helyzetű gyermekeket kívánt támogatni, a rendkívüli helyzetre tekintettel úgy döntött, hogy akcióját kiszélesíti, és az esemény teljes hossza alatt gyűjtést rendez az árvízkárosultak javára. A Design Terminál stratégiai partnere a gyűjtőakcióban a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet lesz.

Cégek és szervezetek egész sora jelentette be, hogy az árvízi helyzet miatt elhalasztják a következő napokra tervezett rendezvényeiket.

 

 

 

 

Címkék: katasztrófa

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

29 perce

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

2 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.