2013. június 07.

Árvízi műsorrend a Juventus Rádióban

Az árvízhelyzetre való tekintettel a Juventus rádió átmeneti változtatásokat hajt végre műsorstruktúrájában.

A magyarországi árvízhelyzetre való tekintettel a Juventus rádió átmeneti változtatásokat hajt végre műsorstruktúrájában.

A rádió a Duna fővárosi tetőzéséhez igazodva június 10-11-i műsoriban kiemelten tájékoztatja hallgatóit az árvízi helyzetről. „Nemcsak a hírekben, hanem a teljes műsorfolyamban kiemelt szerepet szánunk az árvízi helyzet ismertetésének” – nyilatkozta Kalácska Gábor, a rádió programigazgatója. – A Duna várható tetőzésekor kollégáink a védművek kritikus pontjai mellől jelentkeznek, és folytatjuk az elmúlt napokban megkezdett, árvízzel kapcsolatos tájékoztatást. Valamennyi műsorvezetőnk kiemelten kezeli az eseményeket, legyen szó a védművek állapotáról, vagy akár a közlekedési változásokról.” Jövő hétfőn és kedden a Juventus munkatársai a város minden forgalmasabb pontján feltűnnek majd, hogy a lehető leggyorsabban értesítsék a hallgatókat az eseményekről.

„A hatóságokkal együttműködve figyelmeztetjük a hallgatókat a változásokra. Nem célunk magánakciók szervezése az árvízi helyzettel kapcsolatban, hiszen nem vagyunk vízügyi szakemberek. Hallgatóinkat ugyanakkor arra bíztatjuk, írják meg problémáikat, kérdéseiket a Juventus Rádiónak, mi pedig a lehető leggyorsabban felkutatjuk az illetékest.” A rádió weboldalán szintén külön felületet szentel az árvíznek, itt a legfontosabb nyilatkozatok mellett a hallgatók által beküldött árvízi fotók és videók is megtalálhatóak.

 

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.