2017. október 30.

Átadták a Cosmo Beauty Awards 2017 díjait

A magyar Cosmopolitan egy nagyszabású, exkluzív partival ünnepelte 20. születésnapját.

A Cosmopolitan először 1997-ben jelent meg itthon, így a magyar nők már 20 éve részesei ennek a világméretű klubnak, amellyel a siker kulcsát tartják a kezükben. Az első magyar címlaplapon Laetitia Casta szerepelt, és Dobó Kata színésznő volt az első magyar híresség, aki a címlapjára került.

A 20. születésnapját a magazin egy nagyszabású, exkluzív partival ünnepelte, amin a magazin partnerei és számos magyar híresség is részt vett. Az eseményen a magazin idén először adta át Magyarországon a Cosmo Beauty Awards, a világ legmenőbb szépségtermékeinek járó díjait. A versenyre összesen 28 kategóriában érkeztek a kozmetikumok nevezései, a nyertesek listája pedig a szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján állt össze. A szakmai zsűriben Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője és Rózsa Ágnes, a lap szépségszerkesztője mellett Mihalik Enikő szupermodell, Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász, Kiss Csilla Make-up Artist és Kozma Norbert Hair Stylist kapott helyet.

Lilu, Sabján Johanna és Steiner Kristóf

„Nagyon boldog vagyok, hogy a Cosmopolitan már 20 éve jelen van a magyar piacon, és ezalatt a legnagyobb márkaismertségű glossy magazin lett. Úgy gondolom, kevés olyan nő van, akinek ne lenne meghatározó élménye a Cosmóval, és biztosra veszem, hogy ez a jövőben is így lesz” – mondta Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője. „Ugyanakkor büszke vagyok arra, hogy ebben az évben először Magyarországon is megrendezhettük a világ legkiválóbb szépségtermékeit díjazó versenyt, a Cosmo Beauty Awards-ot. Annak pedig különösen örülök, hogy egy ilyen grandiózus eseményen adhattuk át a díjakat” – tette hozzá a főszerkesztő.

A Cosmo Beauty Awards 2017 nyerteseinek listája a decemberi lapszámban megtekinthető.

Címkék: média cosmopolitan

Aranyeső a Viasat Worldnél

7 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.