Közel 60 ezer fogyasztó szavazott a legjobb szépségápolási termékekre a GLAMOUR éves közönségszavazásán, a Glammies-en.

A GLAMOUR stílusmagazin immár negyedik alkalommal rendezte meg idén a legkedveltebb szépségápolási márkák éves rangadóját, a Glammies közönségszavazást. A fogyasztók véleményét tükröző termékverseny június 30-án zárult le, a látványos díjátadóra pedig csütörtök este került sor a Sofitel Budapest Chain Bridge Hotelben.

A GLAMOUR magazinok által meghirdetett Glammies szavazást és díjátadót világszerte tizenhat országban rendezik meg. Magyarországon 2016-ban indult el a kezdeményezés, melynek során a magazin olvasói évről évre szavaznak az általuk legjobbnak tartott szépségápolási termékekre.

„Az interneten keresztül érkező azonnali visszajelzések, értékelések, kritikák korát éljük. A mai fogyasztó szívesen hallatja a hangját és meg is vannak a megfelelő csatornái arra, hogy kommentálhasson, pontozhasson, rangsort állíthasson fel, sőt, díjjazzon. A márkák számára ez óriási lehetőség az előretörésre és a fejlődésre, de egyben kihívás is természetesen. A GLAMOUR követőtábora gyakorlatilag szakértőnek számít a szépségtermékek világában, ezért a Glammies szavazás révén kapott fogyasztói visszajelzésük igen értékes nemcsak nekünk, a magazinnak, de a beauty márkák számára is” – foglalta össze a Glammies nyújtotta előnyöket Maróy Krisztina, a magazin főszerkesztője.

„Mindenképpen fontos számunkra a hitelesség, a szavazatok száma pedig képet ad arról, hogy a vásárlók mennyire ismerik a termékünket és mennyire vannak megelégedve vele. Ezeket az információkat építjük be a termékfejlesztésekbe és a marketingbe” – mutatott rá Horváth Anett, az egyik hazai dekorkozmetikai vállalkozás ügyvezetője arra, hogy miért fontos a szépségmárkák számára ez a megmérettetés.

A hazai közönségdíjakat július 4-én adták át. A GLAMOUR magazin ezúttal harmincegy kategóriában hirdetett nyertest a szépségápolás minden szegmensében, az arcápolóktól a dekor kozmetikumokon át a parfümökig.

Címkék: média glamour Glammies

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.