2010. december 03.

Átalakul a Fidelio EST

Három év együttműködés után az Est Média Group (EMG) és a Fidelio Média közös megegyezéssel felbontotta megállapodást.

Három év együttműködés után az Est Média Group (EMG) és a Fidelio Média közös megegyezéssel felbontotta megállapodást.

A Fidelio EST kulturális programmagazin lap kiadását decembertől a Fidelio Média önállóan folytatja – közölte a társaság.

A két cég 2007-ben kötött szindikátusi szerződést, és vonta össze egy közös cégbe az akkori Pesti Est Súgó és Fidelio Magazin néven ismert programmagazinokat, amelyek előbb Fidelio Súgó, majd Fidelio EST néven jelentek meg. A lap mind szakmailag, mint üzletileg sikeresnek bizonyult: a rendes havi megjelenések mellett évi több tucat különszámmal a hazai kulturális élet meghatározó szereplőjévé vált, és a médiapiaci válság ellenére az utolsó két üzleti évet pozitív eredménnyel zárta.

A kulturális programmagazint a továbbiakban a Fidelio Média önállóan jelenteti meg, az alapvetően változatlan tartalommal, ugyanakkor friss arculattal jelentkező Fidelio programmagazin januári számát december 15-én sajtótájékoztatón mutatják be a Művészetek Palotájában. A tranzakciótól függetlenül az EMG és a Fidelio a továbbiakban is együttműködik a médiafelületek értékesítésében és egyéb területeken - írják.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

1 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.