2014. november 13.

Átalakul a Képes Sport

A Mediaworks színes sporthetilapja felfrissített külsővel jelenik meg. A megújulást kampány és előfizetői akció is kíséri.

A Mediaworks színes sporthetilapja felfrissített külsővel jelenik meg. A megújulást kampány és előfizetői akció is kíséri.

A jelenleg az 51. évfolyamánál járó Képes Sport az egyik legnagyobb múltra visszatekintő magazin a Mediaworks portfóliójában. A kisebb frissítésektől eltekintve a mostani megújulás az utóbbi 6 év legnagyobb arculati változása a lap életében. A frissítés érintette a logót is, amely a korábbi formát hátrahagyta, hangsúlyosabb lett és mostantól a teljes fejlécet elfoglalja.

„A magazin teljes átalakuláson esett át, letisztultabb, mégis frissebb, változatosabb lett. A hazai és nemzetközi sportolókat és eseményeket interjúkon, portrékon, összeállításokon és látványos infografikákon keresztül hozza testközelbe, ügyelve arra, hogy mindezeket sajátos hangvételben, izgalmasan tálalva tegye. A Képes Sport hétről-hétre természetesen egyedi posztereket is kínál” – mondta el Bőle Tamás, a magazin felelős szerkesztője.

A megújulást kommunikáló kampány házon belül készült és közel 40 millió Ft értékű megjelenésben fut tévés, rádió, online és print felületeken. A Képes Sport reklámszpotja itt látható:

A Képes Sport megújulást előfizetési kampány kíséri. Az akció november 12-től 28-ig tart, az előfizetők a választott időtartam alapján különböző ajándékokat – focis játékszoftver, PlayIt Show belépőjegy, exkluzív focis kártyák – kapnak.