2010. október 06.

Átalakul a telkópiac

Csökkenő árak, előretörő csomagok, megszűnő különálló előfizetések, fejlődő internetpiac és erősödő verseny – ezt vizionálja az Invitel.

Csökkenő árak, előretörő csomagok, megszűnő különálló előfizetések, fejlődő internetpiac és erősödő verseny – ezt vizionálja az Invitel.

A mostani 38-40-ről 47 százalékra nő az internet-előfizetések rendelkező háztartások aránya 2-3 éven belül, ami még mindig alacsonyabb az európai 65 százaléknál. Tovább terjedhetnek, a kényelmesebb és jobb minőségű televíziózást lehetővé tévő internetalapú tv technológiák, így az IPTV és a csomagban árult lakossági előfizetések. Ezek ugyanis kevesebb pénzért kényelmesebb ügyintézést jelentenek az ügyfeleknek.

"Az unió fejlettebb országaiban, de még a régiós országokban is magasabb a lakossági internet-előfizetések aránya, mint hazánkban. A piac dinamikusan nő, ez év végére várhatóan a háztartások újabb 4-5%-a csatlakozhat majd otthonról is a világhálóhoz. De az is megfigyelhető, hogy az eddigi szolgáltatási portfóliók átalakulnak, az ügyfelek közül egyre többen ismerik fel: megéri ha ugyanannál a szolgáltatónál fizetnek elő több dologra is, elsősorban azért, mert olcsóbb, rugalmasabb és kényelmesebb" - idézi Zsembery Györgyöt, az Invitel üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettesét a Tőzsdefórum.

szórakozás elemeit: az InviTV, ADSL és mobilinternet szolgáltatásokat gyúrta össze az Invitel és mindezt most igazán kedvező áron nyújtja új, vagy meglévő előfizetőinek, széles, kombinálható választékban. A kedvezményes ár, az egyetlen számla, a rugalmasan összeállítható elemek (közel 70 féle variációból választhatunk) mind-mind olyan tényező, amellyel az Invi4 a szabadság élményét nyújtja az egész családnak.

 

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.