2013. október 22.

Átalakulások a Napi Gazdaságnál

Szerkezeti és szervezeti megújulás a Napi Gazdaságnál.

Szerkezeti és szervezeti megújulás a Napi Gazdaságnál.

A tervek szerint november első felében indítja el a kormányközeli Századvég által felvásárolt Napi Gazdaság Kiadó Kft. az új weboldalát, mely a www.napigazdasag.hu címen lesz elérhető. A honlap az erről kiadott közlemény szerint "a vezető üzleti napilap szellemiségét követve meghatározó gazdasági hírportál lesz".

Az online megjelenés mellett a közeljövőben (a Millward Brown–TNS Hoffmann, Nemzeti Olvasottsági Kutatásának 2013/II. negyedév alapján) mintegy 38 ezres olvasótáborral rendelkező újság is megújul. "A cél a hazai lappiacon egyedülálló, innovatív megoldásokkal, mértékadó hazai és nemzetközi kiadókkal együttműködve a napilap piacvezető szerepét és presztízsét tovább növelni".

A kiadó jelezte azt is, hogy személycserék történtek a cégnél. Tallósy István értékesítési igazgató munkaviszonya október 15-én megszűnt, az értékesítésért és marketing területekért a jövőben Madarász János lapigazgató felel. A szakember a kiadó új ügyvezető igazgatójával, dr. Keresztesi Péterrel együtt felügyeli az új layout megvalósítását, a weboldal elindítását, a további fejlesztéseket és az értékesítés optimalizálását.

Címkék: napi gazdaság

Rádiós pályázatok

21 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.