2013. május 15.

Átgondolja offline lábát a Hiper.hu

Az e-kereskedelmi tevékenységet a változások nem érintik.

Az e-kereskedelmi tevékenységet a változások nem érintik.

Újragondolja offline boltja működését a Hiper.hu tulajdonosa - tudtuk meg. Urbán Zsolt, a Full Market Hungary vezérigazgatója kérdésünkre megerősítette: jelenleg kiárusítják a meglévő készleteket, és a boltot valószínűleg más formában működtetik tovább. A hagyományos üzletnek magasak voltak a működési költségei, emiatt kell átgondolni a működtetését. A Ringier-vel kötött megállapodás ugyanakkor az e-kereskedelmi lábra vonatkozik, ennek a működését, perspektíváit tájékoztatása szerint nem befolyásolja a mostani lépés.

A Ringier és a Full Market tavaly júniusban tett bejelentést a Hiper.hu elindításáról, amelyet online hipermarketként definiáltak. Mint elmondták: nem egyszerű webshopról van szó, hanem a felület teljes hipermarket funkcionalitást kínál a weben. Offline lábat októberben eresztett a vállalkozás, akkor a boltindulás révén kívánták bővíteni az elérhető áruk körét, elsősorban friss termék és biotermék vonalon.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

10 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

17 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.