2013. május 15.

Átgondolja offline lábát a Hiper.hu

Az e-kereskedelmi tevékenységet a változások nem érintik.

Az e-kereskedelmi tevékenységet a változások nem érintik.

Újragondolja offline boltja működését a Hiper.hu tulajdonosa - tudtuk meg. Urbán Zsolt, a Full Market Hungary vezérigazgatója kérdésünkre megerősítette: jelenleg kiárusítják a meglévő készleteket, és a boltot valószínűleg más formában működtetik tovább. A hagyományos üzletnek magasak voltak a működési költségei, emiatt kell átgondolni a működtetését. A Ringier-vel kötött megállapodás ugyanakkor az e-kereskedelmi lábra vonatkozik, ennek a működését, perspektíváit tájékoztatása szerint nem befolyásolja a mostani lépés.

A Ringier és a Full Market tavaly júniusban tett bejelentést a Hiper.hu elindításáról, amelyet online hipermarketként definiáltak. Mint elmondták: nem egyszerű webshopról van szó, hanem a felület teljes hipermarket funkcionalitást kínál a weben. Offline lábat októberben eresztett a vállalkozás, akkor a boltindulás révén kívánták bővíteni az elérhető áruk körét, elsősorban friss termék és biotermék vonalon.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.