2014. augusztus 04.

Átmárkázzák az MGM-et

A lépés a nemzetközi terjeszkedést készíti elő.

A lépés a nemzetközi terjeszkedést készíti elő.

AMC néven pozicionálja újra MGM csatornáját az AMC Networks. Az átmárkázás az Észak-Amerikán kívüli forgalmazás első lépését jelenti az AMC számára. Az AMC helyi csatornáit 2014 vége felé vezetik be Európa, Latin-Amerika, Ázsia, Afrika és a Közel-Kelet kulcsfontosságú kábeles és műholdas platformjain. A csatornákat HD, VoD és TV everywhere szolgáltatások egészítik majd ki.

Az AMC Networks Halt & Catch Fire és a The Divide című saját gyártású sorozatai lesznek az első olyan exkluzív tartalmak, amelyek premierjét a csatorna idén műsorára tűzi. Az AMC Studios által gyártott sorozatok premierjein kívül a csatorna sikerfilmeket is bemutat az MGM, a Paramount és a Sony kínálatából.

Az AMC Networks júliusban jelentette be Chellomedia üzletágának átnevezését AMC Networks Internationalre. Az MGM Channel a Chellomedia részét képezi, így az átmárkázás a korábbi bejelentéshez illeszkedik. Az előbbiek részeként a budapesti székhelyű Chello Central Europe neve AMC Networks International Central Europe-ra változott.

Új rekord a Sport TV-n

11 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

12 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.