2014. augusztus 04.

Átmárkázzák az MGM-et

A lépés a nemzetközi terjeszkedést készíti elő.

A lépés a nemzetközi terjeszkedést készíti elő.

AMC néven pozicionálja újra MGM csatornáját az AMC Networks. Az átmárkázás az Észak-Amerikán kívüli forgalmazás első lépését jelenti az AMC számára. Az AMC helyi csatornáit 2014 vége felé vezetik be Európa, Latin-Amerika, Ázsia, Afrika és a Közel-Kelet kulcsfontosságú kábeles és műholdas platformjain. A csatornákat HD, VoD és TV everywhere szolgáltatások egészítik majd ki.

Az AMC Networks Halt & Catch Fire és a The Divide című saját gyártású sorozatai lesznek az első olyan exkluzív tartalmak, amelyek premierjét a csatorna idén műsorára tűzi. Az AMC Studios által gyártott sorozatok premierjein kívül a csatorna sikerfilmeket is bemutat az MGM, a Paramount és a Sony kínálatából.

Az AMC Networks júliusban jelentette be Chellomedia üzletágának átnevezését AMC Networks Internationalre. Az MGM Channel a Chellomedia részét képezi, így az átmárkázás a korábbi bejelentéshez illeszkedik. Az előbbiek részeként a budapesti székhelyű Chello Central Europe neve AMC Networks International Central Europe-ra változott.

Elindult a köztárssági elnök podcastje

12 órája

Áder János talán az egyetlen köztársasági elnök, aki podcastet indított. A téma, amellyel már az első beszélgetés alkalmával foglalkozott, mindannyiunk közös jövőjéről szólt.