Két sales house, a KOD Média és az MSC Média együttműködésének eredményeképpen Magyarország legnagyobb rádiós portfóliója jött létre.

A hirdetők a rádiós piac közszolgálati csatornáihoz (Kossuth Rádió, Petőfi Rádió, Bartók Rádió, Dankó Rádió), valamint 22 megyeszékhelyi vagy megyei jogú városban működő rádió és 35 helyi rádió reklámidejéhez férhetnek hozzá egy helyen. Az együttműködés eredményeként mostantól teljesen egycsatornássá válik az ügyfél és a sales house kapcsolattartás. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hirdetők egyetlen, számukra kijelölt kapcsolattartón keresztül, kényelmesen és hatékonyan intézhetik rádiós megrendeléseiket.

Az újonnan felállításra kerülő értékesítési rendszerben a hirdetők országosan közel 2,5 millió hallgatót érhetnek el. Az előzetes várakozások szerint az egyesített sales house éves hirdetési bevétele meghaladja majd a 2,7 milliárd forintot.

A hazai médiapiac meglehetősen turbulens időszakát éli. A hirdetők azonban a ma bejelentett együttműködés eredményeként biztosak lehetnek abban, hogy minden körülmények között hozzáférhetnek majd a számukra fontos és értékes rádiós hirdetési felületekhez

– mondta Hanák Tamás ügyvezető igazgató.

Lezárult az AranyCORE zenebajnokság

2 órája

A Foreland lett a zenebajnokság legnépszerűbb zenekara. A zsűri első helyezettje a Fák Alatt Zenekar, a különdíjat pedig az Evilági Zenekar veheti majd át. A zsűri és a közönség összesen 65 dal közül választhatott.

Aranyeső a Viasat Worldnél

21 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.