Két sales house, a KOD Média és az MSC Média együttműködésének eredményeképpen Magyarország legnagyobb rádiós portfóliója jött létre.

A hirdetők a rádiós piac közszolgálati csatornáihoz (Kossuth Rádió, Petőfi Rádió, Bartók Rádió, Dankó Rádió), valamint 22 megyeszékhelyi vagy megyei jogú városban működő rádió és 35 helyi rádió reklámidejéhez férhetnek hozzá egy helyen. Az együttműködés eredményeként mostantól teljesen egycsatornássá válik az ügyfél és a sales house kapcsolattartás. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hirdetők egyetlen, számukra kijelölt kapcsolattartón keresztül, kényelmesen és hatékonyan intézhetik rádiós megrendeléseiket.

Az újonnan felállításra kerülő értékesítési rendszerben a hirdetők országosan közel 2,5 millió hallgatót érhetnek el. Az előzetes várakozások szerint az egyesített sales house éves hirdetési bevétele meghaladja majd a 2,7 milliárd forintot.

A hazai médiapiac meglehetősen turbulens időszakát éli. A hirdetők azonban a ma bejelentett együttműködés eredményeként biztosak lehetnek abban, hogy minden körülmények között hozzáférhetnek majd a számukra fontos és értékes rádiós hirdetési felületekhez

– mondta Hanák Tamás ügyvezető igazgató.

Hogyan lehet olcsóbb a tévéreklám?

2 órája

Érdemes lehet a digitális felületekre vonatkozó vállalással is kiegészíteni a televíziós szerződéseket – javasolja Dudás Gergely, az r-time ügyvezető igazgatója.

Aranyos promóció a Discoveryn

4 órája

Október 19. és november 16. között minden este 21 és 23 óra között a Discovery Channel esti műsorai alatt aranyrögök bukkannak fel a képernyőn kódokkal együtt.