2010. október 05.

Átszab a Discovery

Átszervezi afrikai, európai, valamint közel-keleti jelenlétét a Discovery Networks. Almát az almával, körtét a körtével rakna össze.

Átszervezi afrikai, európai, valamint közel-keleti jelenlétét a Discovery Networks. Almát az almával, körtét a körtével rakna össze.

Földrajzi alapon két régióba szervezi irodáit a Discovery Networks International az Európát, Afrikát és Közel-Keletet tömörítő EMEA régióban. Az átstrukturálás lényege, hogy a hasonló fejlettségű piacok kerüljenek egy kalapba. A kelet-európai terület 10 márkát kezel 99 országban, s a működést két központból, Londonból és Varsóból irányítja. Ezeket helyi irodák segítik Magyarországon, Romániában, a Cseh Köztársaságban, Oroszországban, a Közel-Keleten és Afrikában.

A kelet-európai üzletág felsővezetése ennek nyomán szintén átalakult. Kasia Kieli a kelet-európai régió ügyvezető igazgatójaként, Phillip Luff megbízott ügyvezető igazgatóként, Paul Welling a csatornákért felelős igazgatóként, Fulvia Nicoli a kutatásokért felelős alelnökként, Chris Shaw hirdetési alelnökként, Caleb Weinstein a fejlődő piacokért felelős ügyvezető igazgatóként, Jon Bennett pedig vállalati kommunikációs igazgatóként folytatja. A nyugat-európai operatív terület 16 országot és 17 márkát fed le. Ide tartozik az Egyesült Királyság, Németország, Dél-Európa, Skandinávia és a Benelux államok. Ezt az egységet Dee Forbes alelnök vezeti a jövőben, a londoni központból – írja a Mediainfo.

 

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

10 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.