2012. április 05.

Átszabják a holland közmédiát

Miközben Közép- és Kelet-Európában sorra indítják újabb csatornáikat a közszolgálati televíziók, Hollandiában épp az ellenkező irányba tartanak.

Miközben Közép- és Kelet-Európában sorra indítják újabb csatornáikat a közszolgálati televíziók, Hollandiában épp az ellenkező irányba tartanak.

Az NPO közmédia-cég Nederland24 márkanév alatt egybefogott digitális adói közül egyet úgy, ahogy van, kivégeztek, egy másik tartalmát pedig zömében egy hasonló tematikájúba zsúfolták. A mártír a fogyasztói kérdésekkel foglalkozó Consumenten24 lesz, míg a történelmi tárgyú anyagokat felvonultató Geschiedenis24 helyébe az amúgy is meglévő Holland Docs 24 lép.

A csatornaszám-csökkentéssel párhuzamosan a lekérhető programok frontján lép előre az NPO, amelynek így is marad nyolc digitális adója. A műsort inkább neten keresztül nézőknek ugyanis már korábban létrehozták az Uitzending Gemist névre hallgató portált.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

3 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

10 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.