2011. február 08.

Átszabták a Nemzeti Sport Magazint

A megjelenés mellett a szerkezet és a tartalom is változott a Ringier sportos lapjánál.

A megjelenés mellett a szerkezet és a tartalom is változott a Ringier sportos lapjánál.
Nemzeti Sport Magazin

2011. február 3-tól kapható a megújult Nemzeti Sport Magazin. A lap teljes layout cserén esett át, emellett változott a szerkezete és a tartalma is. Új fix rovatot kaptak az autós tesztek, az autós újdonságok, a divat trendek, a technikai újdonságok tesztjei, a parfümtippek, illetve a mozi és koncertajánlók is. A layout megújítása során az volt a Ringier törekvése, hogy az a korábbinál mozgalmasabb, dinamikusabb legyen. Ezzel párhuzamosan változott a magazin logója is.

Az első szám címlapján Geszti Péter látható, mivel a szerkesztők szerint a lap és az ő értékei egybevágnak. "Korszerű, kreatív, izgalmas, ötletes. Ilyen Geszti Péter, és ilyen szeretne lenni az NSM is. Olyan sportos életmódmagazint álmodtunk, amely a sporton is túlmutat, a legújabb trendekkel is foglalkozik legyen szó autókról, high-techről vagy divatról, és a humor sem maradhat ki belőle” - mondta Sal Endre főszerkesztő.

Az ár nem változott, és az elsődleges célcsoportot továbbra is a 20-40 év közötti férfiak adják, akik a sport mellett nyitottak az újdonságokra és az életmóddal kapcsolatos témákra is. A megújulást kampány támogatja, amely a Ringier lapjaiban, a Sport1-en és a Class FM-en fut.

A Facebook ismét lecsapott

19 órája

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a közösségi portál nemzetbiztonsági kockázatára hívta fel a figyelmet, hisz előbb ´56-os eseményükkel kapcsolatos eseményüket törölte, majd elérhetetlenné tette az oldalt.