2011. február 08.

Átszervez a Discovery

Összevonták a közép-európai térséget és a fejlődő piacokat, s a strukturális változás nyomán új vezetőket is kineveztek a cégcsoportnál.

Összevonták a közép-európai térséget és a fejlődő piacokat, s a strukturális változás nyomán új vezetőket is kineveztek a cégcsoportnál.

Új szerkezetben és struktúrában folytatja működését a Discovery Networks régiónkban, mivel mostanra hivatalosan is összevonták a közép-európai és a Közel-Keletet, illetve Afrikát érintő működéseket. A cég új neve Discovery Networks Central & Eastern Europe, Middle East and Africa (Discovery Networks CEEMEA) lett.

A változás nyomán új vezetőket is kineveztek. Közép-Európáért országmenedzseri pozícióban Dorota Zurkowska felel, aki Lengyelországból irányítja a regió tevékenységét. A jövőben Varsó látja majd el a teljes CEEMEA regionális központi feladatait. Az új vezetésben magyar szakember is szerepel: Vantsa László, aki Affiliate Sales Director pozícióban felel a magyar, a cseh és a szlovák piacért.

A társaság CEEMEA egysége összesen kilenc csatorna-márkát üzemeltet 18 nyelven három kontinens 99 országában. A varsói központon kívűl a régió irodákkal rendelkezik mások mellett Budapesten, Londonban, Moszkvában és Bukarestben is.

Címkék: discovery

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.