2010. november 19.

Átszervez a HVG

Játszik egyet saját divíziórendszerével a HVG. Most az online a soros. A cél a gyorsabb fejlődés és a látogatószám megdobása.

Játszik egyet saját divíziórendszerével a HVG. Most az online a soros. A cél a gyorsabb fejlődés és a látogatószám megdobása.

Közleményük szerint a tartalmi és termékdivíziók vezetői általában véve felelnek a termékcsoportok üzleti sikerességéért, a látogatottsági tervek megvalósulásáért, a szájtok és termékcsoportok továbbfejlesztéséért.

A HVG a Hírek divízió élére Szabó Gergelyt (alias, Hírbehozó), a Gazdaság divízió vezetésére Fülöp Norbertet nevezte ki, az Életmód divízió főszerkesztője pedig Kádár Mónika lesz. A divíziók irányítását termék- és üzletfejlesztési igazgatói beosztásban Dely Tamás végzi. A Kékesi Zsuzsa vezetésével létrejövő, új részleg a Digitális Program Iroda, ami központi erőforrásként a webes, digitális termékek, szolgáltatások ki- és továbbfejlesztéséért felel általában. A fenti szervezeti átalakítások célja kettős: egyrészt a HVG webszájtok tartalmának bővítése és látogatottságának növelése, másrészt a rendelkezésre álló erőforrások, a lehetséges szinergiák jobb kihasználásának biztosítása.

 

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

13 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.