2011. szeptember 14.

Átszervezés a TV2-nél kereskedelmi vonalon

Ennek nyomán külön szedték az értékesítési és az üzletfejlesztési tevékenységet, azaz Steve Varcoe és Megyeri András mellérendelt szerepbe került.

Külön szedték az értékesítési és az üzletfejlesztési tevékenységet, azaz Steve Varcoe és Megyeri András mellérendelt szerepbe került. Korábban Megyeri üzletfejlesztési osztályvezetőként és kereskedelmi igazgatóhelyettesként felelt az alternatív bevételi területekért. A váltást a hatékonyabb működéssel indokolja a médiacég.

Szeptembertől új struktúrában működik a TV2 kereskedelmi vonalon: külön igazgatóság alá került az értékesítés és az üzletfejlesztés. Előbbit Steve Varcoe vezeti értékesítési igazgatói, utóbbit Megyeri András üzletfejlesztési igazgatói pozícióban.

Az értékesítési igazgatóságon belül Csikesz Erika értékesítési osztályvezetőként irányítja a szpot sales és a traffic csoport munkáját. Korábbi csoportvezetői pozícióját Zájer Attila tölti be, aki előtte értékesítési menedzserként dolgozott. A szintén az igazgatósághoz tartozó ügyfélkapcsolati osztályt Árkos Bence ügyfélkapcsolati osztályvezető irányítja, s ő felel a cégcsoport szponzorációs bevételeiért.

Megyeri András üzletfejlesztési Igazgatósága az alternatív bevételekért, az üzletfejlesztési teendőkért, illetve a terjesztési feladatokért felel. Az igazgatóság csapatát szeptember 1-jétől Zsibrita János, kábel portfólióért felelős szakember is erősíti, akinek feladatai között a csatornaportfolió bővítésének stratégiai döntés- előkészítése, menedzselése, a portfólióba tartozó csatornák kapcsán a különböző szakterületekre delegált feladatok koordinálása tartozik. A szakember az IKO Media Grouptól érkezett a TV2-höz, ahol regionális csatornacsoport menedzser volt.

A korábban a marketing és kommunikációs igazgatósághoz tartozó internet csoportot összevonták a TV2 Text csoporttal. Az integrált digitális média csoportot pedig Sipos Ákos irányítja, s a csoport szervezetileg Megyeri András alá kerül.

Az ezt megelőző felállás szerint Megyeri András üzletfejlesztési osztályvezetőként a kereskedelmi igazgatónak kinevezett Steve Varcoe alatt dolgozott, majd kereskedelmi igazgatóhelyettesnek is kinevezték. Az egymás mellé rendelés tehát alapvető váltást jelent a televíziós csoportnál.