Révész Zsuzsa kommunikációs osztályvezető és Pécsi Norbert sajtókapcsolati vezető saját kérésére távozik az RTL Magyarországtól.

Újraszervezi kommunikációs tevékenységeit az RTL Magyarország: Révész Zsuzsa kommunikációs osztályvezető és Pécsi Norbert Sándor sajtókapcsolati vezető saját kérésére távozik a társaságtól - fogalmazott közleményében az RTL. Révész Zsuzsa közel 18 éve felelt az RTL Magyarország kommunikációjáért, és számos sikeres kampány mellett a nevéhez fűződik például A mi kis falunk, vagy az RTLII bevezető kampánya és az RTL Arany Pengével is kitüntetett úgynevezett „csirkés kampánya” is.

„A felnőtt életem eddigi részét a legjobb televízióban, a legjobb kollégák között, a legjobb képernyősökkel együtt dolgozva tölthettem el. Köszönöm nekik, hogy így lehetett. Mi ez, ha nem szerencse? Szerintem…”

Több mint két év után távozik Pécsi Norbert Sándor sajtókapcsolati vezető is: "Nagyszerű és mozgalmas időszakot élhettem át az RTL Magyarország sajtókapcsolati vezetőjeként, de most új kihívásokat keresve távozom. Sokat köszönhetek az RTL-nek, például a családomat, és ezt soha nem felejtem el."

Pécsi a szakmát nem hagyja el, közleménye szerint kommunikációs területen fog dolgozni.

A most induló televíziós szezon sajtókommunikációs feladataiban augusztus 28-tól a Red Lemon Média segíti az RTL Magyarországot.

A Red Lemon Média jelenleg is több médium megbízottja, így velük kommunikál a Class FM, a VIVA, a Comedy Central, a DoQ, a JOY, az MTV, a Nickelodeon, a Paramount és az RTL Spike. Korábbi ügyfeleik közt pedig feltűnik a TV2 is.

A kommunikációs feladatok átszervezésében (amely a B2B és belső kommunikácós területeket, valamint a talent-managementet is érinti) valamint a hosszú távú stratégia kialakításában Kovács András Péter vezérigazgatói tanácsadóként július 1. óta vesz részt, aki ezt megelőzően a Magyar Telekom lakossági marketingkommunikációs területein, a Budapest 2024 Olimpiai és Paralimpiai Pályázat nemzetközi kommunikációján, illetve a Magyar Turisztikai Ügynökség marketingkommunikációs stratégia- és kampányfejlesztésén dolgozott.

A műsormarketing- és sajtókommunikációs terület működését továbbra is Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes felügyeli. „Révész Zsuzsa majd két évtizedes tevékenysége meghatározó jelentőségű volt az RTL Magyarország műsorkommunikációjában és márkaépítésében. A nevéhez fűződő sikeres, innovatív kampányokat felsorolni is nehéz lenne. Sok sikert kívánok neki a továbbiakban is. Köszönöm Pécsi Norbert Sándor munkáját is, aki sokat tett az RTL Magyarország sajtókommunikációjáért a változásokkal teli elmúlt két évben.

Örülök, hogy Kovács András Péter csatlakozott hozzánk a nyáron. Az elmúlt hetek tapasztalati alapján biztos vagyok abban, hogy András jelentősen hozzájárul majd a kommunikációs tevékenységünk átalakításához a megváltozott, újfajta kihívásokkal teli kommunikációs térben” - mondta Kolosi Péter.