2011. március 04.

Átszervezi videós tartalmait az Origo

Ezentúl nem gyárt kifejezetten tévés tartalmakat a médiacég két csatornájára, a hangsúly a mindhárom képernyőn fogyasztható tartalmakra kerül.

Ezentúl nem gyárt kifejezetten tévés tartalmakat a médiacég két csatornájára, a hangsúly a mindhárom képernyőn fogyasztható tartalmakra kerül.

Origo Videoműhely néven hoz létre új csapatot 2011. április 1-jével az Origo. A lépés azt jelenti, hogy leállnak a kizárólag és kifejezetten tévére gyártott tartalmak készítésével, ehelyett a mindhárom képernyőn - tévés, net, mobil - fogyasztható, rövidebb tartalmakra fókuszálnak.

 

Az Origo Videoműhely főképp az [origo] és a Life.hu portálok, illetve a LifeNetwork és OzoneNetwork tévécsatornák számára gyárt majd anyagokat. A műhely vezetője Pálmai L. Ákos lesz, csapatát pedig azok a stábtagok alkotják, akik eddig a két tematikus tévé saját gyártású műsorait készítették.

A lépés nyomán leállítják a két naponta jelentkező műsor gyártását: búcsúzik tehát a Life magazin és az OzoneNetwork időjárás-jelentése, ezek helyett viszont több videós tartalom kerül képernyőre, miniprogram formájában. A tévék további műsoridejét nemzetközi vásárolt tartalmakkal és magyar gyártású produkciókkal töltik ki.

"Így szélesítjük palettánkat is, hiszen az eddig forgatott anyagaink főként az egészség és a környezetvédelem témáival foglalkoztak, áprilistól azonban gyakorlatilag minden olyan témáról anyagot készíthetünk, amelyek az embereket érdeklik, politikától a bulvárhírekig. Meggyőződésem, hogy az Origo Videoműhellyel a XXI. század médiafogyasztási szokásaival kompatibilis termékeket sikerül előállítanunk" - kommentálta a változást Hámori Barbara, az Origo szórakoztató tartalmainak igazgatója.

Cseppben az élet

5 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.