2010. június 17.

Édes bosszú a FEM3-tól

Szokatlan promóciós megoldással él az év elején indult FEM3: a férfiakat hozzák az áldozat helyzetébe.

Szokatlan promóciós megoldással él az év elején indult FEM3: a férfiakat hozzák az áldozat helyzetébe.

Hazajön a férj a munkából és azonnal terülj-terülj asztalkámat vár el a szintén munkából hazaérkező feleségtől. Szőke nő parkolási gondjait mosolyogva figurázza ki egy férfi. Sok nőnek ismerősek az ilyen vagy hasonló helyzetek. A FEM3 imázsfilmjeinek forgatásánál ehhez hasonló szituációkat vett alapul a Rendes Zoltán igazgatta kreatív csapat, de a kellemetlen szituációk főszerepébe ezúttal a férfit helyezte.

A jövő hónaptól a FEM3 mellett a TV2-n is látható kisfilmek bemutatják többek között a rosszul parkoló szőke úriembert, vagy azt a nőt, aki nem hajlandó észrevenni párja új frizuráját és ruháját – épp úgy, ahogy azt a való életben a férfiak teszik a nőkkel.

„Egy kimondottan férfianak tartott work-shopon kollegáimmal kipróbálhattuk azokat a praktikákat – például gyantázás, körömlakkozás –, amelyeket a nők tesznek meg szépségük megőrzése érdekében. Akkor jött az ötlet, hogy a nők számára sokszor kínos és nehezen kezelhető helyzeteket jelenítsük meg a FEM3 szpotjaiban. Remélem, a kisfilmeket látva több férfitársam is rádöbben, hogy nem megfelelően reagál le szituációkat otthon a konyhában, vagy akár most a VB idején a tévé előtt meccset nézve” – idézi a közlemény Rendes Zoltánt, a forgatás kreatív vezetőjét.