2010. október 12.

Éjjel-nappal francia arab

Napi 24 órásra bővítette arab nyelvű műsoridejét az egyik párizsi központú hírcsatorna. Jutott ebbe két fricska is.

Napi 24 órásra bővítette arab nyelvű műsoridejét az egyik párizsi központú hírcsatorna. Jutott ebbe két fricska is.

Az első, hogy az adót eredeti neve is France 24 volt, feladata pedig az, hogy azt a szerepet játssza el Franciaország számára, ami az USA-nak a CNN. 2007 áprilisában napi négy órás műsorral indult, két évvel később ezt tornázta fel tízre. Azért indították el, majd bővítgették arab programjukat, hogy így szólítsák meg a világ 300 millió arab anyanyelvű polgárát.

A másik fricska az a vírusvideó, amellyel a 24 órássá válást reklámozzák. Ezen a brit uralkodó barátkozik az arab nyelvvel. Segédje egy, a hetvenes évek magyarországi divatját idéző ruhákba öltözött decens, ötvenes úr, aki próbál megküzdeni az uralkodó rettenetes kiejtésével.

 

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.