2012. november 21.

Élen az X-Faktor, tovább csökkent a The Voice

A piacvezető csatornánál nemcsak a tehetségkutató, hanem a Barátok közt, A kód és a Házasodna a gazda is erős hetet zárt.

A piacvezető csatornánál nemcsak a tehetségkutató, hanem a Barátok közt, A kód és a Házasodna a gazda is erős hetet zárt.

Az X-Faktor nyerte a nézettségi versenyt a 46. héten is. Az RTL Klubon futó tehetségkutató a Nielsen Közönségmérés adatai alapján 855 704 fős nézettséget ért el a kereskedelmi célcsoportban 43,9 százalékos közönségarány mellett, míg a teljes lakosságban 2,1 milliós nézettséget produkált 43 százalékos közönségarány mellett.

A kereskedelmi célcsoportban a dobogóra az Alkonyat és a Barátok közt egy epizódja fért fel, míg a teljes lakosságban a Barátok közt és A kód egy-egy része futott be az X-Faktor mögött. Ezek mindegyike RTL-es műsor.

A TV2 legnézettebb műsora a 18-49 évesek körében a The Voice volt, amely 509 639 fős nézettséget ért el 29 százalékos közönségarány mellett, és a toplistán a 14. helyig jutott. A 4 évnél idősebbek körében a tehetségkutató 1,18 milliós nézettséggel és 26,5 százalékos közönségaránnyal zárta a hetet, és ezzel a 26. helyre futott be. A teljes lakosság körében a legnézettebb TV2-es műsor a Tények november 18-i adása volt.

Az m1 a 17. helyig jutott a 18-49 évesekre vonatkozó toplistán, szokás szerint a Forma 1 közvetítéssel. A kereskedelmi célcsoportban 473 532 fős nézettséget és 22,8 százalékos közönségarányt ért el a sportműsor.

 

A nézettségi listák, az egyes médiacsoportok közönségarányára vonatkozó információk elérhetőek alább a kapcsolt dokumentumban.

Személyi változások az ATV-nél

20 órája

Az ATV népszerű arca, Krug Emília múlt héten egy időre elköszönt a nézőktől. Szülési szabadsága alatt A nap híre című műsorban Lampé Ágnes, az Egyenes Beszédben pedig Simon András látja el a műsorvezetői feladatokat.

Megújul a Story magazin

2019. november 8.

A lap januártól külsőleg és belsőleg is modernebb köntösbe bújva szolgálja ki az olvasói igényeket.