2017. október 10.

Élesítették a G7.hu-t

Az új portál közérthető gazdasági cikkeket kíván az olvasók számára eljuttatni.

„Azt gondoljuk, hogy a világ sokkal érdekesebb annál, hogy csak a szakértők érthessék meg annak különböző apró szeleteit. A gazdaság világát különösen mélyen fertőzi a zsargon, gyakran még gyakorlott szakemberek is csak nagy erőfeszítéssel fogják fel a szakmának szánt szövegeket. A speciális szakterületeken sokszor azért nem erőlködnek, hogy érthetően bemutassák, mivel foglalkoznak, mert úgy látják, úgysem fogja érdekelni az embereket. Pedig a gazdaság is emberek döntéseinek és várakozásainak sorozataiból épül fel, és legfontosabb összefüggések megértéséhez nem kell különösebb szaktudás.” - olvasható Kasnyik Mártobeköszönője a G7.hu-n.

A főszerkesztő írását úgy folytatja: „Mi azért vagyunk itt, hogy kövessük, mi történik a gazdaságban és határterületein, és ezt olyan cikkekben mutassuk be, amelyeket bárki el tud olvasni. Vállalatokról, makrogazdaságról, gazdaságpolitikáról és pénzpiacokról lesz szó többek között, és helyt adunk egymással teljesen ellentétes nézőpontoknak is.

Az leírtakhoz hűen az oldalon található cikk leégett állami erőműről, Neymar valódi értékéről, illetve arról is, hogy észtországban félig emberi státuszt kaphatnak a robotok.

A lap vezérigazgatója Szentkirályi Balázs, kiadja a G-7.hu Nonprofit Zrt.

 

Cseppben az élet

1 napja

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.