A társaság újabb csatornával bővíti ice Digital Widescreen fedélzeti szórakoztató-rendszerét: mostantól már két élő közvetítéseket sugárzó sportcsatorna is az utasok rendelkezésére áll.

Az Emirates utasai a Sports 24 és a Sports 24 Extra csatornáknak köszönhetően élőben nézhetik a fedélzeten az idei nyár legfontosabb sporteseményeit. A fedélzeti szórakoztatórendszerben többek között a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság és az NBA meccsek, a Formula 1 és Moto GP nagydíjak, valamint a Wimbledon és a US Open mérkőzések élő közvetítéseit élvezheti az utazóközönség. A két csatorna továbbá lehetővé teszi azt is, hogy az egy időben zajló sportesemények közül az utasok maguk válasszák, melyiket szeretnék nézni. A csatornák az augusztusban kezdődő Olimpiát is közvetítik majd, így az utasok a levegőben szurkolhatnak hazájuk sportolóinak, bárhová is repülnek.

A sportcsatornák mellett az ice TV Live számos további műsorlehetőséget kínál, így például a CNN, a BBC World News, a Sky News, az Euronews, a CNBC, az Al Jazeera és az NHK World is megtalálható a választékban.

Az élő TV műsorokat sugárzó csatornák már rekord számú, több mint 90 Boeing 777-es gép fedélzetén megtalálhatók, és minden hónapban újabb gépeken vezetik be a szolgáltatást. Ebben a hónapban adják át a 80. Emirates A380-ast is, amely a típus első olyan képviselője a flottában, ahol elérhetők lesznek az élő közvetítések. Az ice továbbá sporttal kapcsolatos tartalmak és dokumentumfilmek széles választékát kínálja on demand rendszerben.

Születéssel hozott traumák

13 órája

Idén ősszel is különleges témával jelentkezik a Cseke Eszter és S. Takács András dokumentumfilm-sorozata.