2013. június 20.

Építkezik a Springer

Óriásberuházásra készül Berlinben az Axel Springer médiaház. A társaság kinőtte jelenlegi székházát, úgyhogy megtoldja egy épülettel.

Óriásberuházásra készül Berlinben az Axel Springer médiaház. A társaság kinőtte jelenlegi székházát, úgyhogy megtoldja egy épülettel.

A cég első számú vezetője nemrégiben mintegy húsz építésziroda (globális cégek és extravagáns társaságok) képviselőivel tanácskozott a témában. Elmondta: a jelenlegi központ közvetlen közelébe tervezett újabb bázisnak elsősorban az online tevékenységekben résztvevő munkatársakat kell majd kiszolgálnia.

Mathias Döpfner szerint a tízezer négyzetméteres telken építendő bázisnak nem csupán szépnek kell lennie, de aktuális kérdésekre is választ kel adnia. Például arra, "mit jelent az anyag egy anyagtalanodó médiagazdaságban, mit jelent az iroda a mobilmunka világában, amely már nem igényli az irodát".

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.