2013. július 03.

Érdeklődés alapján targetál az AdBox

Júliustól külső hirdetők számára is megnyílik a Sanoma Media partnerprogramja.

Júliustól külső hirdetők számára is megnyílik a Sanoma Media partnerprogramja.

Júliustól külső hirdetők számára is megnyílik a Sanoma Media partnerprogramja, az AdBox. Az affiliate alapú rendszer januárban indult el, és ahhoz bármely online médiafelülettel rendelkező cég vagy magánszemély csatlakozhat. Jelenleg ötszáznál több médiapartnerrel működik a hálózat, amely napi 300 ezer egyedi látogató elérését teszi lehetővé. A rendszer a tervek szerint szeptemberre 2000 partnert tudhat magáénak - közölték.

A Scarab Research technológia révén az AdBox immár érdeklődés-alapon targetál. "A digitális lábnyomok segítségével a rendszer folyamatosan frissíti az adatokat a felhasználókról. Így valós, napra pontos aktuális érdeklődés alapján tudunk személyre szabott hirdetéseket kínálni" - mondja Rácz István, a Sanoma online marketingvezetője.

Az AdBox hirdetői a féléves tesztidőszak során a Sanoma Media tranzakciós termékei közül kerültek ki, július 1-jétől azonban külső hirdetők számára is megnyílik a lehetőség. A hirdetők teljesítmény alapon fizetnek jutalékot a partnerek számára.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.