2013. július 03.

Érdeklődés alapján targetál az AdBox

Júliustól külső hirdetők számára is megnyílik a Sanoma Media partnerprogramja.

Júliustól külső hirdetők számára is megnyílik a Sanoma Media partnerprogramja.

Júliustól külső hirdetők számára is megnyílik a Sanoma Media partnerprogramja, az AdBox. Az affiliate alapú rendszer januárban indult el, és ahhoz bármely online médiafelülettel rendelkező cég vagy magánszemély csatlakozhat. Jelenleg ötszáznál több médiapartnerrel működik a hálózat, amely napi 300 ezer egyedi látogató elérését teszi lehetővé. A rendszer a tervek szerint szeptemberre 2000 partnert tudhat magáénak - közölték.

A Scarab Research technológia révén az AdBox immár érdeklődés-alapon targetál. "A digitális lábnyomok segítségével a rendszer folyamatosan frissíti az adatokat a felhasználókról. Így valós, napra pontos aktuális érdeklődés alapján tudunk személyre szabott hirdetéseket kínálni" - mondja Rácz István, a Sanoma online marketingvezetője.

Az AdBox hirdetői a féléves tesztidőszak során a Sanoma Media tranzakciós termékei közül kerültek ki, július 1-jétől azonban külső hirdetők számára is megnyílik a lehetőség. A hirdetők teljesítmény alapon fizetnek jutalékot a partnerek számára.

Legendás rockerek A Dal színpadán

14 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

15 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.