2018. szeptember 12.

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Tények, az Echo TV és a közmédia?

A Kommunikációért Nagydíjat háromfelé osztották, és jövőre vélhetően a HírTV is kapni fog - írja a C:C.

"Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk,mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy balliberális elnyomásban meg médiatúlsúlyban, még akkor is, ha szerintem maga a díjátadó fővédnöke, Latorcai János is pontosan tudja, mennyit ér a Tények, az Echo TV és a közmédia hírszolgáltatása" - írják.

A Kommunikációért Nagydíjat hárman nyerték el:

  • a közmédia,
  • a TV2 Média Csoport Zrt.
  • és az Echo TV.

A legszebb az egészben Latorcai indoklásának az a része, amit olvasva elmorzsoltam egy kövér könnycseppet a szemem sarkában: "Csak a nagy hozzáadott értékű, szellemi újdonságot tartalmazó termékek, eljárások, szolgáltatások révén van remény arra, hogy Magyarország erős országgá, a magyarság erős nemzetté, meghatározó gazdasági központtá válhasson." - teszi hozzá a cikk szerzője.

Tippek az e-mailes átverések kivédésére

6 órája

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől.

A Bermuda-háromszög rejtélye a Spektrumon

6 órája

Számtalan tudományos és misztikus magyarázat napvilágot látott már, de mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy mi történt a területen eltűnt repülőgépekkel, hajókkal, és a több száz főnyi személyzettel - áll közleményben.