2010. május 10.

iPad: majd csak jön egyszer

Újabb államok polgárai részesülhetnek heteken belül az iPad-mámmorban. Nekünk még várnunk kell.

Május utolsó munkanapjától vehetik át a táblagépet annak a kilenc államnak a polgárai, ahol ma indult az előjegyzés. Úgyhogy nyugodtan irigykedhetünk az ausztrálokra, a japánokra vagy a kanadaiakra. Ha európai erőnyerőket keresünk, a brit, a francia, a német, a spanyol és a svájci polgárok okozhatnak álmatlan éjszakákat a magyaroknak. Az Apple közlése szerint két hónap múlva indulhat az újabb roham, azt azonban nem kötötték a belga, a holland, a hongkongi, az ír, a luxemburgi, mexikói, az osztrák, a szingapúri és az új-zélandi érdeklődők orrára, hogy ők mikor csaphatják végre a hónuk alá saját iPad-jüket.

Május utolsó munkanapjától vehetik át a táblagépet annak a kilenc államnak a polgárai, ahol ma indult az előjegyzés. Úgyhogy nyugodtan irigykedhetünk az ausztrálokra, a japánokra vagy a kanadaiakra. Ha európai erőnyerőket keresünk, a brit, a francia, a német, a spanyol és a svájci polgárok okozhatnak álmatlan éjszakákat a magyaroknak.

Az Apple közlése szerint két hónap múlva indulhat az újabb roham, azt azonban nem kötötték a belga, a holland, a hongkongi, az ír, a luxemburgi, mexikói, az osztrák, a szingapúri és az új-zélandi érdeklődők orrára, hogy ők mikor csaphatják végre a hónuk alá saját iPad-jüket.