2011. június 01.

iPaden a vörösiszap katasztrófa képanyaga

Eltűnt világ címmel készített digitális kiadványt a Pannon Lapok Társasága (PLT).

Eltűnt világ címmel készített digitális kiadványt a Pannon Lapok Társasága (PLT).

Mostantól három nyelven lehet az AppStore-ból letölteni a PLT digitális kiadványát. Az Eltűnt világ a vörösiszap katasztrófáról készült dokumentumfotókat gyűjtötte össze. 2010 decemberében print formában is kiadták a képeket tartalmazó kiadványt, ezt követi a táblagépes verzió.

A PLT az elejétől fogva követte a katasztrófa által érintett települések történéseit, s azért készítették el az Eltűnt világot, mert a print és online megjelenések a kiadó szerint csak részben tudták visszaadni az ottani eseményeket. A táblagépes megjelenéstől azt várják, hogy a nemzetközi közönség számára is pontosabb kép rajzolódhat a vörösiszap katasztrófáról, illetve annak következményeiről.

Címkék: iPad waz-plt

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

12 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

19 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.