2017. július 11.

Így maxold ki a fesztiválokat a mobilod segítségével!

A Zagg megmutatja a módját, hogyan hozd ki a legtöbbet mobilodból a fesztiválok alatt.

A fesztiválszezon kellős közepén vagyunk, ezért a Zagg vezető okostelefon és táblagép kiegészítőket gyártó vállalat összegyűjtötte, hogyan segíthetik a mobileszközök a fesztiválozókat a még önfeledtebb szórakozásban. Ahhoz, hogy a mobil életstílus adta lehetőségeket minden téren maximálisan kihasználhasd, a legfontosabb a felkészülés, hiszen senki sem akarja, hogy bármi miatt aggódnia kelljen, amikor már ott van az események sodrában. A vállalat szerint három fő területre érdemes fókuszálni, hogy még tovább fokozhassuk a fesztiválok nyújtotta élményeket, és ne kellejen idejekorán távoznunk a buliból.

Gondoskodj a készülék védeleméről

Tudtad, hogy a 35 év alatti okostelefon tulajdonosok tizenkét hónapon belül összetörik új készüléküket? Vagy azt, hogy az Egyesült Államokban évente 23 milliárd dollárt költenek okostelefon szervízelésére, amely összegből csak az iPhone készülékek javíttatása 10.7 milliárdot tesz ki?

Az okostelefonok legdrágább alkatrészét, a készülék kijelzőjét érő karcolódás alapból is az egyik legyakoribb sérülés típus, de a fesztiválozás nyilvánvalóan fokozott veszélyeknek teszi ki a mobilokat. Ennek ellenére a Zagg kutatása szerint az emberek nagyjából csak fele áldoz valamilyen, az okostelefonok védelmét szolgáló termékre. Az elemzést készítő cég sok más praktikus mobilkiegészítő mellett kijelzővédő fóliákat is gyárt InvisibleShield márkanév alatt. A márka iparági szabvánnyá vált termékeiből már több mint 120 millió darabot értékesített világszerte. A katonai felhasználásra minősített, ultra kemény, prémium kategóriás termékek védelmet kínálnak a kijelzőket érő karcolások, repedések és zúzódások ellen, így a felhasználóknak kevésbé kell aggódniuk készülékeik miatt.A repülőgépek gyártása során is használt nagy ellenállóképességgel rendelkező speciális anyagoknak köszönhetően, használatukkal többszörösére növelhető a kijelző ütésállósága, érdemes utánaolvasni az egyes termékleírásoknak.

A legjobb az egészben, hogy a legújabb kijelzővédők már nem rontják a kijelző láthatóságát, használati értékét, és a felhelyezésük is néhány perc alatt egyszerűen, buborékmentesen megoldható. Néhány ezer forintos befektetéssel tehát sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat és a pénztárcánkat.

Beszédes adat, hogy a vállalat kutatása szerint az amerikai készüléktulajdonosok átlagosan 143 dollárt (közel 40 000 forint) költenek javíttatásra. A Zagg az egész InvisibleShield termékcsaládot iparágvezető korlátozott élettartam garanciával támogatja, azaz kicseréli a kijelzővédőt, ha az használat közben elkopik, vagy megsérül. A jelenleg az egyik legfejlettebb ütés- és törésbiztonságot nyújtó InvisibleShield Glass+ bizonyítottan háromszor nagyobb védelmet jelent a kijelző számára.

Töltsd a mobilod menet közben

Ha már gondoskodtunk róla, hogy lehetőleg ugyanabban az állapotban vigyük haza a telefont a fesztiválról, ahogy nekivágtunk, a következő probléma, amivel a helyszínen szembesülni fogunk, hogy korlátozottan tudjuk csak feltölteni a készülékünket, pedig a fotózás és videózás miatti nagyobb igénybevételnek köszönhetően, a megszokott üzemidő a töredékére csökkenhet. Bármennyire is elterjedtek a töltőpontok, senki nem akar egy helyben ácsorogni, amíg mindenki a bulizással van elfoglalva.

Sokkal kényelmesebb, ha mindig kéznél van egy hordozható enegerigaforrás. Szerencsére az utóbbi években egyre olcsóbban, egyre jobb minőségű hordozható töltőket lehet vásárolni. Ezek kicsik, könnyűek, akár egy övtáskában is elférnek, tehát állandóan magunknál tarthatjuk őket, és készüléktől függően általában három-négy alkalommal újratölthetjük vele telefonunkat.

A beépített LED fényforrásal is rendelkező modellek zseblámpaként is használhatók, ami igen hasznos lehet, amikor a sátrunkhoz próbálunk visszatalálni a sötétben. Érdemes kettős USB kimenettel (5V / 2.1A és 5V / 1A) rendelkező terméket választani, így egyszerre akár több készüléket is tölthetünk vele. Praktikus lehet, ha a készülék, mint például a ZAGG Ignition 12, LED-es töltöttségjelzővel is rendelkezik, így mindig látni fogod, hogy mennyi energiával számolhatsz a készülék legközelebbi feltöltése előtt.

Hallgasd kedvenc zenéidet bárhol, bármikor

Az elmúlt években a gyártók próbálják minél olcsóbban elérhetővé tenni a fogyasztóknak a legnépszerűbb technológiákat. Az IFROGZ márka – amely az Amerikai Egyesült Állomok öt legnagyobb fejhallgatómárkájának egyike - az egyik élenjáró vállalat a területen. Termékeiben igyekeznek elhagyni a szükségtelen és költségnövelő hatású kiegészítő elemeket, és kizárólag a fogyasztók számára legfontosabb funkciókat tartják meg, mivel hisznek abban, hogy a mobil technológia mindenki számára hozzáférhetővé tehető.

Hihetetlen, de ma már az ötezer forint alatti árkategóriában is minőségi készüléket lehet vásárolni. Ennek az egyik legjobb bizonyítéka az IFORGZ Coda Wireless Bluetooth hangszóró. A kicsi, könnyű és kompakt hangszóró lehetővé teszi, hogy ott folyasd a bulit, ahol akarod, ha vége a koncerteknek! Ezek a karcsú és pehelysúlyú készülékek a teljes teret megtöltő hangot hoznak létre, és a beépített mikrofonnak köszönhetően akár kihangosított telefonhívásainkat is bonyolíthatjuk segítségükkel. A tíz méteres vezetéknélküli hatótávolságnak és az egyszerű vezérlőrendszernek köszönhetően, nem kell minden alkalommal a készülékért nyúlni, ha váltani szeretnél a lejátszási listában. Az IFROGZ esetében szerencsére a stílusról sem kell lemondani, kiválaszthatod az egyéniségednek leginkább megfelelő színű (fekete, piros, kék és rózsa arany) készüléket.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.